Recordopbrengst Grote Clubactie

Opnieuw hebben wij als Wijhe ’92 een recordopbrengst met de Grote Clubactie behaald. Dankzij de inspanningen van de fanatieke lotenverkopers zijn er meer loten verkocht dan vorig jaar en dat is een knappe prestatie waar wij als vereniging erg trots op zijn!

Recordopbrengst

Dit jaar is de opbrengst afgerond € 4.300. Een prachtig bedrag. Vorig jaar werd er ook al een mooi bedrag opgehaald, maar dit jaar hebben de verkopende leden zichzelf weer overtroffen. Op de site van de Grote Clubactie kun je controleren of er een prijs is gevallen op je gekochte lot. De trekking heeft plaatsgevonden op 6 december 2022.

We danken alle leden daarom voor hun inzet om te helpen zoveel mogelijk loten te verkopen en natuurlijk de vele mensen die onze loten hebben gekocht. 

De vijf leden die de meeste loten wisten te verkopen werden met een prijs extra beloond voor hun inzet. Dit waren de volgende leden:

  1. Milan v.d. Ende 
  2. Kyan Middelkamp
  3. Noor Bult
  4. Isa Krosman
  5. Cas Krosman

Daarnaast willen wij Mirjam Doorn en Jolanda Strijdveen bedanken voor het organiseren en coördineren van de Grote Clubactie de afgelopen 10 jaar. Dankzij hun inspanningen heeft Wijhe ‘92 de afgelopen jaren telkens een mooi bedrag kunnen ophalen. Zij geven graag het stokje door aan een aantal nieuwe vrijwilligers die het leuk lijkt om deze taak van hun over te nemen. 

Lijkt jou dit leuk of ben je benieuwd wat het precies inhoudt? Neem dan contact op met Mike Jonkman (mike.jonkman@wijhe92.nl).

RABO Clubsupport 

Verder heeft Wijhe ’92 in november jl. namens de Rabobank een financiële bijdrage van € 1.850 ontvangen. Het bestuur van Wijhe ’92 bedankt dan ook alle stemmers en de Rabobank die hebben bijgedragen aan dit mooie bedrag!