Feestmiddag Zondag 3 April: DJ Hennie Koekoek & Marco Ten Kate

03/04/2022

12:00

Zondagmiddag 3-4-2022 staat de wedstrijd Wijhe’92 – Lemelerveld op het programma. 5 ploegen staan binnen 4 punten bij elkaar in de strijd om de 12e plaats (nacompetitie), waaronder Lemelerveld en Wijhe’92. Lemelerveld staat 10e en heeft 17 punten uit 14 wedstrijden. Wijhe’92 staat 12e en heeft 16 punten uit 15 wedstrijden.

Lemelerveld beleefd een mindere periode. De ploeg van vertrekkend trainer Kelvin Bonhof verloor de laatste 4 wedstrijden. Lemelerveld haalde 4 punten uit de laatste 6 wedstrijden, zij zien de gevarenzone snel naderen doordat de concurrenten wel de nodige punten weten te verzamelen.

Wijhe’92 draait daarentegen een stuk beter. In de laatste 6 wedstrijden werden er 10 punten gepakt. Afgelopen zondag werd een 50/50 wedstrijd met 2-1 gewonnen van BWO. Opvallend was het competitiedebuut van de 17e jarige keeper Thijmen Bosscher, die de uitgevallen Joep Weerkamp met verve verving. Beide keepers verrichten cruciale reddingen en hielden de ploeg op de been. Een mooi signaal richting de Wijhese jeugdopleiding.

De wedstrijd in Lemelerveld eindigde in een 4-0 overwinning voor de thuisploeg. Wijhe zal des te meer gebrand zijn om revanche te kunnen nemen. Beide ploegen hebben de punten keihard nodig om zich lucht te kunnen verschaffen in de spannende onderste regionen van de 2e klasse J.

Na afloop wordt er een feestelijke middag in “de Verlenging” georganiseerd. Voor de wedstrijd tegen Lemelerveld is er om 12:15 PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op de schermen te volgen . Na de wedstrijd komen DJ Hennie Koekoek en Marco Ten Kate de middag van muziek voorzien. Hopelijk komen jullie in groten getale en bouwen we een mooi feestje..

Staf en spelers Wijhe’92 1