Nieuwe kledinglijn Wijhe’92

Wijhe’92 heeft, zoals onlangs aangekondigd, een nieuwe kledinglease overeenkomst getekend met SD Sportswear. Onze vereniging wordt hiermee voor de komende jaren in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe tenues worden natuurlijk uitgerust met ons nieuwe logo. Om tot een nieuw ontwerp van thuis- en uitshirts te komen, is er in het voorjaar van 2020 een ontwerpwedstrijd gehouden.

Winnaar ontwerpwedstrijd…

Na het beoordelen van de inzendingen is een terechte winnaar uit de bus gekomen: Koen Groot Koerkamp. Ondanks dat Koen pas 15 jaar is, heeft hij al zijn eigen grafische bedrijf opgericht (Koen.gk_Designs) en mag hij zich nu ook de trotse ontwerper van de nieuwe kledinglijn van Wijhe’92 noemen. Super goed gedaan Koen en bedankt voor het mooie ontwerp. Je bent een terechte winnaar!

Nieuwe uit- en thuistenues

In samenwerking met SD Sportswear is ervoor gekozen om vanaf komend seizoen te sporten in de kleding van het Italiaanse merk Acerbis. We spelen zoals vertrouwd onze thuiswedstrijden in het mooie rood en als uittenue is de blauwe variant beschikbaar. Om het shirt het Wijhese karakter mee te geven, pronkt vanaf volgend seizoen de ‘skyline’ van Wijhe op het nieuwe wedstrijdshirt.

Thuistenues

Uittenues