Kampioenschap Wijhe’92 JO15-1

Wijhe’92 JO15-1 Kampioen van de 1e klasse!

Wijhe’92 JO-15-1 is gisteren zonder te spelen kampioen geworden van de 1e klasse. Gisteren moest nummer 2 Diepenveen winnen om zich nog te kronen tot Kampioen van de spannende 1e klasse. Echter kon deze ploeg de druk niet aan en verloor, wat betekende dat JO15-1 zich zonder te spelen kroonde tot kampioen van de 1e klasse.

De ploeg onder leiding van trainers Sander IJsseldijk, Edwin Schutte, Wesley Voppen en leiders Pascal Kogelman en Loret Kamphuis verloor de 1e seizoenshelft geen enkele wedstrijd. Zelfs de bekerwedstrijden en oefenwedstrijden werden in winst omgezet. JO15-1 speelde slechts twee keer gelijk en won de andere 14 wedstrijden. In al deze 16 wedstrijden werd maar liefst 59 keer gescoord en kreeg de ploeg maar 8 treffers tegen, een ongekende prestatie!

Gisteren werd het onverwachte feest gevierd in het samenzijn van de ploeg en ouders. Door het kampioenschap promoveert de ploeg naar de hoofdklasse, waarin het hoopt meer weerstand te ondervinden zodat de spelers meer uitgedaagd worden. Wij hopen u volgend seizoen graag langs de lijn, wanneer wij onze wedstrijden in de hoofdklasse spelen!