Kampioenschap Wijhe’92 G2

Vandaag de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie uit naar Zutphen, omdat het gevroren had toch maar even voor de heenreis gebeld of het door zou gaan. In de Hanzestad geen afgelastingen vandaag.
Veel op het spel vandaag, als trotse koploper nog één punt nodig om het kampioenschap te vieren, het was dan ook opvallend stil in de bus. Op een koud en enigszins glad veld werd er afgetrapt, iets later dan gepland. De eerste helft werd er met veel druk gevoetbald en was het niet lang wachten op het eerste doelpunt en door mooi combinatie voetbal stond het met de rust dan ook 0-4 voor waarbij het afstandsschot van Jeroen wel een mooie was.
Ook na rust waren wij de bovenliggende partij al kreeg de tegenstander ook een paar goede kansen, Mike had dan ook een paar goede reddingen en hield zijn doel lange tijd de nul. Na de 0-5 en 0-6 wisten de Zutphenaren toch een doelpunt te scoren. Het slotaccoord was voor Wendy die ook haar eerste doelpunt van dit seizoen wist te maken. Met een 1-7 overwinning gingen we terug naar zingend huis, we waren kampioen. Waarschijnlijk volgend voorjaar een klasse hoger.
Mike, Peter, Jeroen, Ruben, Joris, Remco, Hans, Jelte, Erwin (er in uitwedstrijden niet bij)Joyca en Wendy, allemaal toppers, jullie hebben dit kampioenschap verdiend. Niet vergeten de invallers van ons G1, als we eens een speler te kort kwamen.