HANDBALWEDSTRIJD VERSLAG WIJHE’92 DS1 – ZENDEREN VOORUIT DS1

Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 tegen Zenderen Vooruit DS1. Dit kon nog wel eens een pittige wedstrijd worden. Wijhe ging scherp van start. Al snel stond er een ruime voorsprong op het scorebord: 6-1. In de aanval was er veel snelheid en daardoor vielen er mooie doelpunten. De dekking stond sterk en Zenderen kwam er nauwelijks doorheen. Na dit sterke begin, slopen er fouten in het spel van Wijhe. Het werd steeds slordiger in de aanval en in de dekking werd Wijhe te afwachtend waarbij er niet goed werd gesloten. Zenderen kwam steeds dichterbij en ging zelfs over Wijhe heen. Ruststand: 9-12. Erg onnodig en een flinke domper. Na de rust probeerden de dames zich te herpakken, maar de eerste tien minuten van de tweede helft lukte dit niet. Er werden nog steeds te veel fouten gemaakt in de dekking en in de aanval werd er te snel afgerond. Zenderen kon hierdoor de voorsprong verder uitbreiden tot zes doelpunten. Toen ging de knop bij Wijhe om. De scherpte was terug in de dekking en de aanvallen werden beter opgezet. Mede dankzij de geweldige support vanaf de wekelijks volle tribune en het fanatisme vanaf de bank kwamen de dames puntje voor puntje weer dichterbij. De laatste vijf minuten ging Wijhe met overtuiging over Zenderen heen. Eindstand na een mooie strijd: 24-22 in het voordeel van Wijhe!

Speelster van de wedstrijd: Sanne

Team van de wedstrijd: G-team