Handbalwedstrijd verslag Wijhe’92 ds1 – Westfriesland/SEW ds2

Dames 1 speelde zaterdag 8 februari tegen West/Friesland SEW dames 2. Ze wisten dat hun een pittige wedstrijd te wachten stond, gezien de uitwedstrijd. Dames 1 wist dat ze vanaf minuut 1 sterk aan de wedstrijd moesten beginnen en dat deden ze! Vooral in de dekking stond Wijhe sterk. Ook beloonden ze zichzelf met voldoende doelpunten. Hierdoor gingen ze de rust in met 2 punten voorsprong. Ruststand: 13 – 11

Na de rust begon de aanval ook meer te lopen door meer tempo. Waardoor de voorsprong groter werd voor Wijhe. Echter zakte dit tempo later toch in.

Tot de laatste seconden was het spannend. De dames van SEW kwamen terug tot gelijkspel!

Toen ze in de laatste secondes SEW ook nog een pentalty kreeg, was het helemaal spannend. Maar door een prachtige stopper van de keepster bleef de stand toch gelijk. De eindstand was 21-21.

Team van de wedstrijd: F4
Pupil van de wedstrijd: Lauren Elshof
Speelster van de wedstrijd: Susan Koekoek

Nu heeft dames 1 even twee weken rust tot zaterdag 29 februari, dan staat er een uit wedstrijd op het programma tegen Pacelli DS1.