HANDBALWEDSTRIJD VERSLAG WIJHE ‘92 DS1 – PACELLI DS1

Na de mooie overwinning van vorige week op SEW DS2, mocht Wijhe zaterdag 16 november aantreden tegen Pacelli DS1. Pacelli is afgelopen jaar gepromoveerd naar de Tweede Divisie en voor Dames 1 geen onbekende ploeg. In de hoofdklasse een paar jaar geleden werden er veel spannende wedstrijden tegen Pacelli gespeeld.

Wijhe begon de wedstrijd sterk en kwam snel op een 3-0 voorsprong. Vooral de dekking stond de eerste helft erg goed en de voorsprong werd uitgebreid naar 11-4. Helaas werd er kort voor rust nog een paar keer gescoord door Pacelli. Ruststand: 13-7.

In de rust gaf Laurens aan dat de overwinning zeker nog niet binnen was. Pacelli is een ploeg die strijdt tot het einde en dat lieten ze de tweede helft ook zien.

Wijhe startte helaas minder scherp. Meerdere keren balverlies zorgde ervoor dat Pacelli binnen vijf minuten tot een gaatje van drie doelpunten wist te komen. Wijhe wist dit weer te herstellen en kwam op een 18-10 voorsprong. Daarna kwam er weer een mindere fase waardoor het op het eind nog spannend leek te gaan worden: 22-19. Dat werd het gelukkig niet en door een paar snelle goals achter elkaar werd de eindstand bepaald: 25-21.

Publiek en team van de week weer bedankt voor jullie support. Liz de super fanatieke mini van de week ook bedankt voor jouw goede aanmoedigingen!

Volgende week spelen we een uitwedstrijd tegen Bentelo DS1. De coach van Bentelo, Egon Floors, is een bekende van twee seizoenen geleden! Daardoor is Wijhe natuurlijk extra gebrand om de twee punten mee terug te nemen. Dames 1 speelt om 19.30 uur in Bentelo en hoopt weer op jullie support. Tot dan!