Handbalwedstrijd verslag Pacelli DS1 – Wijhe’92 DS1

Na twee weken rust mogen de dames weer aan de bak. Deze zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Pacelli DS1 op de planning. Een ploeg waar we al meerdere keren tegen gespeeld hebben; een keer thuis en twee keer in de Bartelscup. Bij de laatste ontmoeting werd er verloren dus de dames waren extra gebrand om te winnen.

De wedstrijd begon gelijk op, aan beide kanten werd gescoord. Wijhe had mooie aanvallen maar liet soms in de verdediging een steekje vallen. Later in de 1e helft liepen de dames van Wijhe iets uit door snelle tegen aanvallen; 6-9. Maar hier had Pacelli al snel weer antwoord op en gingen we de rust in met 13-13.

In het begin van de tweede helft liep het wederom gelijk op, maar later wisten de dames toch uit te lopen door hard te blijven vechten ondanks de meerdere tijdstraffen aan de kant van Wijhe. Ook stond de dekking erg goed waardoor Pacelli meerdere keren werd afgefloten voor tijdspel. Eindstand: 21-24