HANDBALWEDSTRIJD VERSLAG WIJHE’92 DS1 – DSO DS1

Na een paar mindere wedstrijden waarin verloren werd, wil Dames 1 de draad weer oppakken en de twee punten binnenhalen zaterdagavond. De dames van Wijhe speelden thuis tegen D.S.O. DS1, de nummer vier van de ranglijst.

Wijhe begon niet sterk aan de wedstrijd waardoor er al snel een achterstand van vier punten op het scorebord stond. Ondanks de vele tijdstraffen voor DSO, lukte het de dames niet om op voorsprong te komen. De schoten op het doel waren niet scherp en de keeper stond erg goed waardoor veel kansen niet benut werden. Ruststand: 8-9

In de rust werd besproken om rustiger te spelen, maar vooral ook slimmer. Dit blijkt te werken want in het begin van de tweede helft komt Wijhe op een kleine voorsprong: 13-11. Al snel verandert dit weer in een achterstand. Toch blijven de meiden knokken en komen in de laatste paar minuten terug door drie snelle goals. Helaas waren dit er net een paar te weinig. Eindstand: 23-24.

Team van de wedstrijd: F1
Pupil van de wedstrijd: Isa
Speelster van de wedstrijd: Eline Wellenberg

Tijd voor een paar weken rust. Zaterdag 4 januari speelt Dames 1 thuis tegen de koploper VZV! Uit werd verloren maar kunnen de meiden thuis voor een stunt zorgen?