HANDBAL WEDSTRIJDVERSLAG WIJHE’92 DS1 – JURO UNIREK/VZV DS2

Allereerst wenst Dames 1 iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2020!

Na anderhalve week stil te hebben gelegen, mocht onze Dames 1 zaterdagavond weer aan de bak. De koploper VZV DS2 uit Noord Holland stond op het programma. De uitwedstrijd werd ruim verloren omdat Wijhe absoluut niet wakker was. Het was dus zaak om vandaag te laten zien wat Wijhe echt waard is.

Dames 1 begon de wedstrijd sterk en liet mooie aanvallen zien. VZV had in het begin veel moeite met de harsloze bal en Dames 1 kon hierdoor op tempo door blijven spelen. Aan het eind van de tweede helft werden de Wijhese doelpunten wat schaarser waardoor er bij rust een minimale voorsprong op het scorebord stond.

In de tweede helft probeerde Wijhe de voorsprong te vergroten wat in eerste instantie goed lukte. Echter door balverlies en verminderde concentratie kreeg Dames 1 een aantal break outs om de oren. Een achterstand van drie doelpunten werd nog weer omgezet in een gelijke stand, maar VZV bleek op het einde net te sterk: 26-27. Helaas bleven de punten niet in Wijhe maar het was een mooie en snelle pot handbal tegen de koploper en dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden!

Dames 1 bedankt de mini van de week Minke en het team van de week voor de goede aanmoedigingen tijdens de wedstrijd! Er volgen nu twee uitwedstrijden en we zien jullie graag op zaterdag 25 januari bij de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Kwiek DS2.