Flexible+ hoofdsponsor handbal Dames 1

Vanaf dit seizoen is Flexible+ de hoofdsponsor van handbal Dames 1 van Wijhe’92. Afgelopen zaterdagavond voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van Dames 1 werd door de betrokken partijen het sponsoringscontract ondertekend. Daarnaast zal Flexible+ ook zichtbaar zijn op de shirts van de Dames D1 (zie foto hieronder), C1 en B1. Rick Spijkerboer, directeur van Flexible+: “Mijn grootste drijfveer om te sponsoren is dat ik het belangrijk vind om wat voor de regio te doen en een steentje bij te dragen in de verdere ontwikkeling in de sport”. Wijhe’92 is daar natuurlijk verheugd mee en kijkt uit naar de samenwerking.

Rick Spijkerboer (rechts) van Flexible+ heeft net het contract in bijzijn van Wijhe’92 voorzitter Geke Wichems ondertekend.

Meer over Flexible+

Uitzendbureau Flexible+ is opgericht in 2013 en is gevestigd in Raalte. Het bedrijf heeft sindsdien flink aan de weg getimmerd en is uitgegroeid tot een organisatie met een divers personeelsbestand en betrouwbare opdrachtgevers. Op dit moment heeft Flexible+ 150 mensen aan het werk.

Het uitzendbedrijf onderscheidt zich door de werkgever en werknemer centraal te stellen. Servicegericht en korte lijnen. De communicatiestructuur is helder: klanten en personeel direct in contact laten komen met professionals van Flexible+ die direct kunnen handelen zodat er geen tijd verloren gaat.

De + houdt meer in. Met het uitzenden van personeel kan een bedrijf ook het gereedschap meegeleverd krijgen dat nodig is om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staat scholing centraal in het personeelsbeleid. Er worden regelmatig opleidingen (voor verschillende branches) georganiseerd om een korte inwerkperiode te garanderen en te voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Vanzelfsprekend altijd in overleg met werkgevers en werknemers.

Mocht iemand een carrière switch willen maken dan zorgt Flexible+ voor de benodigde opleiding. Bedrijven in de regio kunnen ook bij Flexible+ terecht voor BHV en VCA opleidingen.

En tenslotte is Flexible+ de vraagbaak voor wet- en regelgeving m.b.t personeelsbeleid, uitzenden en detacheren. Een adviserende en ondersteunende rol behoort dan ook bij één van de kerntaken.

Flexible+ is ook sponsor van de Dames D1