Einde seizoen Wijhe’92 1

En zo was de thuiswedstrijd tegen Achilles’12 de laatste van dit seizoen!  Zelfs de laatste wedstrijd in Wijhe ’92 1 van Ricardo, Chris, Stefan, Tjidde, Rick en mijzelf is nu zonder dat wij het doorhadden al gespeeld. Niet het afscheid wat wij hadden gehoopt, wel het doel behaald, Wijhe’92 in de 2e klasse houden. Maar op deze manier voelt dat niet zo goed als dat het zou moeten voelen.

Namens onze hele selectie en staf wil ik op deze manier alle supporters bedanken voor hun steun in zowel thuis- als uitwedstrijden. Wij zijn ontzettend blij en trots dat zelfs bij uitwedstrijden soms het overgrote deel van het publiek Wijhenaar is! Heel veel dank daarvoor. We hadden jullie liever bedankt met een biertje na de laatste thuiswedstrijd maar die is dus al geweest. Bij deze nogmaals heel erg veel dank en we zien jullie graag volgend seizoen weer langs de lijn en in de kantine.

Zoals hierboven al vermeld zal ik zelf volgend seizoen niet meer onderdeel zijn van de 1e selectie. Ook op persoonlijke titel wil ik hierbij het bestuur, de staf, de supporters (in het bijzonder Hein Bouwhuis), oud trainers, teamgenoten en natuurlijk mijn huidige teamgenoten ontzettend bedanken voor de afgelopen jaren. Het was geweldig om in het eerste van Wijhe’92 te voetballen, met als absolute hoogtepunt het kampioenschap vorig jaar!

Allen bedankt en tot snel!

Nick Dokman