Behalen diploma Wesley Voppen en Djordi van der Hoop

Wesley Voppen behaalt diploma UEFAC

Na bijna een jaar wekelijks een cursus te volgen met allerlei opdrachten en examens kon Wesley op 3 mei 2019 Wesley Voppen, de huidige trainer van onze JO15-1, zijn diploma UEFAC ophalen. Hij is nu bevoegd om standaardteams tot en met de 4e klasse te trainen en natuurlijk ook voor jeugd tot en met jo19 op hoofdklasse niveau. Wij als club zijn natuurlijk trots op Wesley maar zijn ook erg blij dat onze jeugd daar de komende jaren van gaat profiteren.

Wij feliciteren Wesley met dit behaalde resultaat!

Ben jij ook jeugdtrainer met ambities en wil jij ook een trainerscursus volgen? Wellicht is dit ook voor jou mogelijk! Geef je dan op bij onze nieuwe hoofd jeugdopleiding Djordi vd Hoop van sv Wijhe’92.

Ralph Mens

Hoofd jeugdopleiding sv Wijhe’92

———————————————————

Djordi van der Hoop behaalt diploma UEFAB

Djordi van der Hoop heeft afgelopen dinsdagavond zijn diploma behaald voor de trainerscursus UEFA B (voorheen TC 2). Met het diploma kunnen o.a. senioren t/m 2e klasse worden getraind. Zijn afsluitende opdracht was het verzorgen van een examentraining aan het eerste elftal van Wijhe ’92.
Het afgelopen jaar heeft Djordi als onderdeel van zijn trainerscursus stage gelopen bij hoofdtrainer Hans van der Hoop en is ondersteunend geweest bij de wedstrijden van het 1e elftal.
Volgend seizoen zal Djordi fungeren als hoofd jeugdopleiding van Wijhe ’92. Naast het fungeren als trainer-coach van Wijhe O19, zal hij de rode draad bewaken van de jeugdopleiding.

Wij feliciteren Djordi met het behaalde diploma en wensen hem alvast veel plezier en succes bij de jeugdopleiding van Wijhe ’92.

Radboud Hendriks
Voorzitter Technische Commissie Wijhe ‘92