Coronaregels Kantine Wijhe’92

De kantinecommissie doet er alles aan om de leden de gelegenheid te bieden om weer samen te kunnen zijn na de wedstrijd. De financiële baten zijn momenteel zeer beperkt en voor de barmedewerkers is de uitvoering van de werkzaamheden veel minder leuk dan voor het coronatijdperk. De kantinecommissie heeft regels opgesteld die zeer noodzakelijk zijn om besmettingen tegen te gaan en een boete te voorkomen. Deze regels worden momenteel mogelijk nog niet door iedereen nageleefd en daarom willen we dit graag nog een keer onder de aandacht brengen.  

Barsluiting 

De kantinecommissie en het beheer zullen niet tolerant zijn en zeer radicaal optreden indien er niet wordt voldaan aan de door hen gestelde regels/eisen. Een waarschuwing kan een keer gebeuren, maar zij gaan niet als politieagent optreden. Dit kan als gevolg hebben dat de bar dicht gaat voor langere tijd. De club zit niet te wachten op een forse boete van de overheid, maar het meest belangrijk is natuurlijk om er alles aan te doen om besmettingen onder leden te voorkomen. 

Regels 

Bij binnenkomst in de kantine dien je je handen te ontsmetten en je contactgegevens in te vullen op de lijst. In de kantine zijn looplijnen gemaakt, is de indeling aangepast en er zijn beschermende maatregelen genomen t.o.v. de kantinemedewerkers. Op dit moment zijn in de kantine circa 50 plaatsen beschikbaar waarbij men gebruik moet maken van de aanwezige stoelen. Stoelen mogen niet verplaatst worden. Er zijn dus geen staanplaatsen beschikbaar. Er zijn momenteel twee tenten geplaatst om meer ruimte te creëren. In deze tenten gelden natuurlijk dezelfde regels.  

In- en uitgang 

De hoofdingang is aan de kleedkamerzijde en de uitgang aan de kant van de fietsenstalling en aan de kant van het terras. 

Bezoekende teams 

Momenteel zijn er geen bezoekers van andere teams welkom in de kantine. Om de bezoekers toch iets te kunnen aanbieden, heeft de kantinecommissie besloten om buiten consumpties te verkopen die zij eventueel mee kunnen nemen in de auto.  

Kleedkamers 

De kleedkamers en douches zijn maar beperkt beschikbaar omdat de onderlinge afstand gehandhaafd moet worden. De spelers wordt verzocht om zoveel mogelijk van tevoren in spelersoutfit te verschijnen.